Startsida
images/slides/slide-01.jpg

Behöver Du snabb och smidig förstärkning? Vi på SFERA BEMANNING AB finns här för Dig!
Rekryterings- och bemanningsföretaget som gör skillnad.

I dagens ostadiga omvärld kan det vara svårt att planera framåt i tiden men vi är här för att hjälpa Dig. De flesta företag behöver någon gång extra personal under en begränsad period.
Vi hittar rätt personal med rätt kompetens för just Din verksamhet för att Du ska kunna uppfylla Din bemanningsstrategi och nå maximal flexibilitet.

För oss på SFERA BEMANNING AB är inte bara snabb och smidig leverans av personal viktigt. Vi lägger även stor fokus på att lära känna våra kunder och förstå deras företagskultur. Vi ägnar stor uppmärksamhet åt urval och förberedande av personal för just Din verksamhet så Du kan vara säker på att vi kommer leverera det bästa möjliga kvalité.

Vi har en lång erfarenhet av bemanning och rekrytering och har hjälpt olika sorters företag, oavsett deras verksamhet och behov ser ut, på både norra och södra delen av Sverige. Vår kvalificerade personal är redo att hoppa in för att förstärka Din verksamhet för en kortare eller längre period.

Fördelar med att anställa oss:

  • Du behöver inte tänka på rekryteringen och personalfrånvaro. Vi sköter detta.
  • Du betalar bara för de timmar vår personal arbetar hos Dig.
  • Vi ansvarar för vår personals lön och alla andra kostnader som rör dem.

Är Du intresserad och letar efter rätt kandidat men vill först ta reda på priset? Tveka inte att kontakta oss. Vi ger dig gärna en kostnadsfri offert, bara hör av dig med ditt ärende!